RELATIERINGEN

Gaat u binnenkort trouwen? Of zoekt u ringen om uw vriendschap of relatie mee te bevestigen?  Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan gouden en zilveren relatieringen.

Ons zeer ruime assortiment aan gouden relatieringen zijn van het merk Aller Spanninga. Dit bedrijf bestaat al sinds 1863 en fabriceert alles nog onder eigen beheer. Dit heeft voor u als voordeel dat de levertijd kort is en de prijs zeer scherp blijft.
De ringen zijn leverbaar in drie kleuren goud – geel, wit en rood – maar ook platina en paladium zijn mogelijk. Daarnaast is iedere samenstelling mogelijk en zijn er diverse mogelijkheden om briljanten te laten zetten in de ringen. Eigenlijk is het dus mogelijk om de ring van uw dromen werkelijkheid te laten worden!
Sinds kort heeft Aller Spanninga ook een collectie aan zilveren relatieringen. Deze hoogwaardige collectie heeft een luxe uitstraling en worden met dezelfde zorg en kwaliteit als de gouden ringen geproduceerd. Ook bij de zilveren ringen is het mogelijk om de ring te verfraaien met één of meerdere briljantjes.

Alle relatieringen worden kosteloos voor u gegraveerd en geleverd in een luxe etui.

ALLER SPANNINGA